avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnare bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnare bilant

Am caliatea de expert contabil dar sotul meu are o societate comerciala.Daca ma angajez la firma lui cu norma de 1ora,pe functa de contabil sef, pot semna bilantul contabil?
Cel mai recent răspuns: ancalacusta , utilizator 21:08, 10 Aprilie 2011
conform codului muncii norma de lucru nu poate fi mai mica de 2 ore
~ Conținut șters la cerere ~
daca sotul este administrator al societatii careia doriti sa-i semnati bilantul, nu se poate, intrati la incompatibilitati.
conform OG nr. 65/1994 si a Codului etic naţional al profesioniştilor contabili ....

Este interzis experţilor contabili şi contabililor autorizaţi:

"să efectueze lucrări pentru agenţii economici sau instituţii, în cazul în care sunt rude sau afini până la gradul patru inclusiv sau soţi ai administratorilor;"
~ Conținut șters la cerere ~
dar , ca si angajat se poate ?
fara a fi expert sau contabil autorizat
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
vidiva, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Pot semna bilantul, balanta, declaratii? MirelaIon04 MirelaIon04 Buna ziua, Am terminat in 2004 ASE-ul - Contabilitate si Informatica de Gestiune si tot atunci m-am angajat (am deci o experienta de 5 ani) ca si contabil. Nu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ca economist sopis sopis Pot tine contabilitatea la firme doar cu diploma de economist ? Daca da, in ce conditii ? (vezi toată discuția)