Buna ziua,am si eu urmatoarea problema:am incheiat un contract de leasing auto iar dupa 2 ani a expirat polita casco.In contract este mentinuta societatea la care se incheie asigurarile(RCA,CASCO),dar cei de la firma de leasing imi spun ca trebuie sa cer oferta de la un anume reprezentant al respectivei societati de asigurari.Mi-au mai adaugat inca 3 societati de asigurare agreate de ei dar tot la fel sa cer oferte de la persoanele nominalizate de ei.Oare nu pot incheia aceasta polita casco la societatile agreate de ei dar prin brokerul meu de asigurari?
Daca respectati prevederile din contract in care specifica si enumera societatile agreate de ei nu vad sa fie o problema daca o faceti prin brokerul dvs. de asigurare atata timp cat asigurarea o faceti la o societate agreata de ei.
Momentan firma de leasing este proprietarul, are protocoale incheiate cu anumite societati si nu este in interesul lor sa se incheie polita cu un broker.
Va recomand sa urmati sfaturile firmei de leasing, sa nu va treziti ca va factureaza alta polita casco, agreata, in locul uneia existente, neagreata.