avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract leasing auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract leasing auto

Buna ziua,am si eu urmatoarea problema:am incheiat un contract de leasing auto iar dupa 2 ani a expirat polita casco.In contract este mentinuta societatea la care se incheie asigurarile(RCA,CASCO),dar cei de la firma de leasing imi spun ca trebuie sa cer oferta de la un anume reprezentant al respectivei societati de asigurari.Mi-au mai adaugat inca 3 societati de asigurare agreate de ei dar tot la fel sa cer oferte de la persoanele nominalizate de ei.Oare nu pot incheia aceasta polita casco la societatile agreate de ei dar prin brokerul meu de asigurari?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:41, 25 Martie 2011
Daca respectati prevederile din contract in care specifica si enumera societatile agreate de ei nu vad sa fie o problema daca o faceti prin brokerul dvs. de asigurare atata timp cat asigurarea o faceti la o societate agreata de ei.
Momentan firma de leasing este proprietarul, are protocoale incheiate cu anumite societati si nu este in interesul lor sa se incheie polita cu un broker.
Va recomand sa urmati sfaturile firmei de leasing, sa nu va treziti ca va factureaza alta polita casco, agreata, in locul uneia existente, neagreata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare asigurator in cadrul unui contract de leasin auto zambet zambet Buna ziua, Ca persoana juridica, am un contract de leasing auto. Politele RCA si CASCO au fost incheiate de firma de leasing cu singurul broker de asigurari ... (vezi toată discuția)
Rca pentru un contract de leasing cu rci leasing romania ifn calin gheorghiu calin gheorghiu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta sa lamuresc problema referitoare la incheierea RCA-ului: -in contractul de leasing am un punct in care ... (vezi toată discuția)
Casco leasing bcr. legal sau nu! rocado rocado Buna ziua, Am nevoie urgent de un sfat avizat in urmatoarea problema. In 28.04.2006 am facut un ctr de leasing auto la BCR leasing, 60 rate si valoare ... (vezi toată discuția)