avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schite topografice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schite topografice

Buna ziua,am nevoie urgenta de un sfat:in urma cu 6 luni am contactat un inginer topograf pentru a-mi realiza schitele topografice ale unui teren pe care se afla o constructie,pentru a fi dezmembrata din acesta o anumita suprafata.Mi-a terminat lucrarea dupa 3 luni,am facut dezmembarea acelui teren,iar la intabularea lui cei de la OCPI au descoperit niste erori,au respins intabularea si au cerut refacerea intregii documentatii.I-am comunicat inginerului meu topograf acest fapt si de atunci au mai trecut inca 3 luni de promisiuni ca va rezolva problema.Dar eu m-am saturat sa astept si as dori sa stiu unde trebuie sa ma adresez ca sa rezolv aceasta problema care iata ca dureaza de 6 luni.Mentionez ca lucrarea i-am achitat-o integral.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: spikey79 , utilizator 19:33, 31 Martie 2011
Oficiul de Cadastru si Pub Imobiliara - are atributiuni de verificare a autorizatilor OCPI (topogarfi) va adresati ing sef al OCPI
Am fost la ing sef al OCPI si mi-au zis ca asta e intre mine si ing topograf cat de repede imi termina lucrarea sau daca o mai termina,el fiind colaborator si nicidecum angajat.El are un PFA si as vrea sa stiu daca il pot actiona in instanta sa-mi recuperez onorariul platit.si sa angajez alt topograf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut.. am cumpărat în 2018 o proprietate, iar din luna august ... Marianade Marianade Salut.. Am cumpărat în 2018 o proprietate, iar din luna august a acestui an vreau să fac o dezmembrare de teren , dar mă pomenesc cu răspuns la cerere. ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ?! (dosar cu greseli) gorki_2012 gorki_2012 In calitate de vanzator pentru o suprafata de teren, am demarat intocmirea CF. Tehnicianul ( PFA) a intocmit un dosar ( schite , calcule...etc) insa dosarul ... (vezi toată discuția)
Teren intabulat peste intabularea mea Akim4 Akim4 Buna ziua! Ma confrunt și eu cu o problema a unui pământ aflat in posesia mea și caut o soluție pentru asta, fiind mai tânăr îmi sunt total străine ... (vezi toată discuția)