avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii

Buna ziua,

Pentru participarea la un seminar este obligatoriu semnarea unui contract?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: MIHAI DANAILA , Consilier juridic 16:09, 25 Martie 2011
nu.
Multumesc!
Normal nu
Dar poate participarea la seminariu, implica si alte servicii, iar in acest caz organizatorul trebuie sa achite o serie de taxe unitatii hoteliere sau inchirierea sali de conferinte etc.
Degeaba ai 100 inscrisi si nu vine nici-unul , prin acesata masura organizatorul isi asigura plafonul minim ptr acoperirea cheltuielilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva cazare mihaela-cristina mihaela-cristina Buna ziua, Va scriu in legatura cu o firma specializata in organizare evenimente de afaceri, care NU este autorizata ca agentie de turism, dar desfasoara ... (vezi toată discuția)
Ieșire dintr-un contract păgubos cu o firmă din austria. care sunt pașii pe care ar trebui sa-i urmăm? nu suntem dispuși să plătim pentru ceva ce nu am primit Hawkie_EG Hawkie_EG Buna ziua, Doresc sa aflu care sunt conditiile de retragere dintr-un contract pe care l-am semnat cu o firma din Austria pentru organizarea unei conferinte ... (vezi toată discuția)
Diurna externa institutii publice Tatiana63 Tatiana63 As dori sa aflu daca in temeiul art. 8 alin.1 din HG 518/1995 se justifica acordarea unei indemnizatii de deplasare (diurna) externa in procent de 50% pentru ... (vezi toată discuția)