avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Debit din contract de asigurare; ajutor de deces
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Debit din contract de asigurare; ajutor de deces

o persoana a incheiat o declaratie de asigurare CAS , la Casa de Pensii,a platit contributia pana in octombrie 2010,inclusiv,in decembrie 2010 a decedat,sotia lui s-a prezentat la casa de pensii in ianuarie 2011 pentru a ridica ajutorul de deces,raspunsul a fost : nu are dreptul la ajutor de deces deoarece decedatul era debitor.Este corect??
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:41, 26 Martie 2011
Platitii debitul si atunci intrati la dreptul de ajutor de inmormantare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare, sau pensie de urmas? elena cailean elena cailean am o sora care a ramas vaduva, in urma cu 2 luni.ea a fost casatorita cu sotul ei 25 de ani, nu au avut copii impreuna, doar ea are un copil dinainte de ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor inmormantare sammy44 sammy44 daca persoana decedata nu a fost nici pensionar , nici asigurat, tatal celui decedat ,care este pensionar de unde poate ridica ajutorul de inmormantare , de la ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare MariutaPetrovan MariutaPetrovan Buna.Am si eu o intrebare.Daca o persoana a decedat si era angajata primim ceva ajutor de inmormantare...Iar daca a avut credit bancar ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)