avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... salut. inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

salut. inselaciune

mam inteles cu cineva p okazii.ro sa fac un schimb d telefoane cu el......a fost vorba ca facem schimbul prin posta ....am vb amndoi ca il punem in aceeasi zi dimineata eu lam pus am vb cu el si el cica la pus...mie nu mia ajuns nici un telefon .lui sigur ia ajuns pentruca acum p mess nu mai raspunde nimik...cum sa fac sa recuperez ceva...dati mi un sfat va rog..
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 09:09, 26 Martie 2011
Plangere penala pentru inselaciune. Succes!
caz clasic de inselaciune. probabil omul cu asta se ocupa.
si am vreo sansa sa recuperez telefonu?
Daca respectivul nu foloseste un buletin fals, daca respectivul mai are telefonul, daca respectivul nu il mai are dar este gasita persoana si daca perasoana detinatoare nu poate demonstra ca este posesor de buna credinta, raspunsul este da. Altfel, nu.

Luati-o ca pe o lectia de viata. Si cum in viata totul se plateste...
Formulati plangere penala pentru inselaciune la politia competenta teritorial.
Atasati dovezile(eventualele mailuri sau alte discutii)ale intelegerii dintre dvs,in copie la plangerea pe care o veti depune

Alte discuții în legătură

Teapa pe okazii.ro express24 express24 Am primit o teapa \"in stil mare\" pe okazii.ro . Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere prin intermediul okazii.ro danu_banu danu_banu Buna ziua! Am incercat sa vand sau sa schimb un telefon pe okazii.ro(nokia n95) In lista de mess a aparut o persoana care a zis ca e de pe okazii.ro si mi-a ... (vezi toată discuția)
Tzeapa okazii.ro ardeleanu_alexandra ardeleanu_alexandra Buna ziua. Am un mare necaz. Am luat acum o saptamana chiar doua de pe okazii.ro un iphone dar in schimb am primit o chinezarie. Problema este ca acea ... (vezi toată discuția)