avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... am nevoie de raspuns urgent va rog
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

am nevoie de raspuns urgent va rog

am o intrebare si am nevoie de un raspuns urgent va rog:de cate semnaturi din partea locatarilor unui bloc am nevoie pt a putea sa desfasor o activitate ,un bar,la parterul blocului?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:00, 25 Martie 2011
Aveti nevoie de avizul asociatiei de proprietari si de acordul proprietarilor direct afectati (palier, sus, stanga-dreapta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturile de care am nevoie - spatiu comercial oana30oana oana30oana intr un bloc de 16 apartamente ,la parter am un bar .din aceste 16 ap.,am semnaturile a 14 locatari,2 nu vor sa semneze,iar in stanga si in dreapta am spatii ... (vezi toată discuția)
Al cincilea... bar Magda Staicu Magda Staicu Poate ca nu mai conteaza inca un bar , deja sint patru deschise, dar asta care urmeaza a se deschide e chiar la parterul blocului . Unde pot sa ma adresez , ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pt punct lucru trivinitza trivinitza vreau sa imi deschid un magazin alimentar la parterul unui bloc......si ma comfrunt cu refuzul anumitor vecini de a-mi da semnatura......Proprietarul ... (vezi toată discuția)