imi este retinut permisul de conducere si nu cunosc perioada,avand in vedere ca am mai multe fapte incalcate!
In data de 25.05.2010 am avut un accident cu avarii,neacordare de prioritate,am contestat fapta,in 24.03.2011 mi-am retras contestatia!in acest timp am acumulat 15 puncte de penalizare,am contestat ultimul proces verbal de 2 puncte,ulterior l-am pierdut,iar o alta fapta pe 15.01.2011 m-a luat radarul cu 103 km/h in loc,mia suspendat permisul pe 3 luni.Acum pe langa aceste 3 luni cat imi mai adauga?am posibilitate de reexaminare?
Astept raspuns,va rog, pt ca am permisul retinut unde am resedinta sai sa stiu daca am voie de vreo examinare sa-l nu mai tin aici si sa depun cerere pt domiciliul ca sa pot da examen!
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
eu cred ca aveti si dosar penal. daca in ianuarie vi s0a suspendat, cum ati mai circulat apoi? daca la suspendarea din ianuarie vi l-a si ridicat sau ati semnat ca vi s-a ridicat urmand sa-l predati atunci aveti dosar penal ca ati circulat cu permis suspendat si nu puteti sa mai dati examen. cautati pe la domiciliu niste citatii dela politie mai repede. cred ca pana se termina procesul cu dosarul penal. dar poate am inteles gresit situatia.
Mi se pare ca le-ati cam comis in ultimul timp cu infractiunile si acum va trebui sa asteptati hotararea instantelor unde a ajuns dosarul dv penal. Deabia dupa un an de la anuntarea hotararii definitive mai puteti sa va depuneti dosarul pt obtinerea unui nou permis pt ca acesta este anulat.
Permis suspendat
byfu94
Salut am si eu o intrebare ... am avut un accident fara victime neacordare de prioritate+tamponare in 26.09.2014 , am avut dovada cam 7 luni de zile pana sa ... (vezi toată discuția)