avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general F.A.Z.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

F.A.Z.

Am 8camioane de 20to cu care efectuez transport marfa in interes propiu.Adica societatea comercializeaza otel beton pe care il transport clientilor.Nu facturez transportul, este inclus in pretul marfii.Intrebare:este obligatoriu sa intocmesc F.A.Z si daca da care este legea ce reglementeaza acest lucru?
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 19:04, 27 Martie 2011
Este obligatorie intocmirea FAZ. In cazul unor controale , avand in vedere si specificul activitatii pe care o desfasurati,tot ceea ce reprezinta consum de combustibil netrecut in FAZ va fi scos din cheltuielile societatii. Pe baza FAZ se calculeaza si consumul de combustibil pe fiecare masina in parte. Daca Dvs. nu completati documentul ,cum calculati toate acestea?
foaia de parcurs si ordinul de deplasare e suficient, FAZ nu se foloseste DEMULT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs, faz emanuela73 emanuela73 va rog sa-mi spuneti daca o firma de inchiriere masini trebuie sa intocmeasca foaie de parcurs, cum se completeaza, daca trebuie trecut si kilometrajul ... (vezi toată discuția)
Firma de transport antonia94 antonia94 Buna ziua,as avea cateva intrebari legate de o firma de transport care are 4 masini mari cu care transporta marfa 1.Pt cursa pe care o face ex Oradea- Cluj ... (vezi toată discuția)