avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma de transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma de transport

Buna ziua,as avea cateva intrebari legate de o firma de transport care are 4 masini mari cu care transporta marfa
1.Pt cursa pe care o face ex Oradea- Cluj trebuie intocmit Foaie de parcurs si Ordin de deplasare?Nu am mai avut de a face cu asa ceva si as vrea sa stiu, daca ma poate ajuta cineva, cu toate actele care trebuie.Ex eu am inteles ca trebuie f de parcurs si CMR si contract in fctie de care se face factura. Eu am gasit niste foi de parcurs incomplete, adica nu este trecut km parcursi, km initiali, km finali, consum de combustibil.De unde sa iau aceste date, cum calculez consumul de combustibil? Un coleg spune ca la foaie de parcus trebuie neaparat si ordin deplasare, asa este? La sf de luna trebuie facut FAZ pe fiecare masina?
2.Cum aranjez in dosar aceste docum. contract, CMR, foia de parcurs, toate
intrun dosar sau fiecare in dosar separat?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)
Monografie firma transport teo.madalina teo.madalina Daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru o firma de transport marfuri intern si international.Nu am mai avut tangenta cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs retierika retierika Aș vrea să știu dacă este necesar completarea foii de parcurs la transportul în regim taxi,și dacă autoturismul este dotat cu ceas fiscal ... (vezi toată discuția)