avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... anulare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

anulare titlu de proprietate

sunt in proces cu o anume firma de liesing pentru ca mi-au facut fals in acte,iar ei pe de alta parte ,au inaintat dosarul de executie stabilind licitatie in urma careia cineva a intrat in posesia unui bun pentru care zice ca are un act adjudecat de intrare in posesie zice el titlu de propritate.Ce se poate intampla in acest caz ,ce obligatii si ce drepturi avem fiecare pana la solutionare cazului?
Cel mai recent răspuns: moloman , utilizator 17:04, 25 Martie 2011
Daca aveti convingerea ca s-a folosit un fals, aveti posibilitatea sa sesizati organele de urmarire penala cu o plangere in acest sens.
In cazul in care se va constata (probabil printr-o expertiza criminalistica) ca s-a falsificat un act, atunci se va dispune de catre instanta de judecata anularea inscrisului, astfel ca veti putea solicita pe cale separata si anularea actului de adjudecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act adjudecat ContSters193940 ContSters193940 se poate cere anularea unui act adjudecat care a fost obtinut in urma unei licitatii care are la baza uz de fals si daca se poate cere anulare exista ... (vezi toată discuția)
Declaratia la politie dyana33 dyana33 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie in cate exemplare se intocmeste o declaratie pe propria raspundere la politie. O declaratie in care eu am contestat ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare licitatie bunuri imobile simonia80 simonia80 Buna ziua.Am achizitionat in 2008 o cladire in urma licitatiei organizate de un lichidator.Am castigat licitatia,am platit intreaga suma la care s-a adjudecat ... (vezi toată discuția)