avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... act adjudecat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

act adjudecat

se poate cere anularea unui act adjudecat care a fost obtinut in urma unei licitatii care are la baza uz de fals si daca se poate cere anulare exista posibilitatea unui castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: ContSters193940 , utilizator 20:39, 25 Martie 2011
puteti da mai multe detalii? v-ati referiti la uzul de fals. ar trebui sa existe si un inscris fals. in ce consta uzul de fals?

sunt in proces cu o anume firma de liesing pentru ca mi-au facut fals in acte,iar ei pe de alta parte ,au inaintat dosarul de executie stabilind licitatie in urma careia cineva a intrat in posesia unui bun pentru care zice ca are un act adjudecat de intrare in posesie zice el titlu de propritate.Ce se poate intampla in acest caz ,ce obligatii si ce drepturi avem fiecare pana la solutionare cazului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

anulare titlu de proprietate ContSters193940 ContSters193940 sunt in proces cu o anume firma de liesing pentru ca mi-au facut fals in acte,iar ei pe de alta parte ,au inaintat dosarul de executie stabilind licitatie in ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de adjudecare in ncc da dreptul la executor sa evacueze fara proces? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Exista text de lege care sa ii confere acest drept executorului judecatoresc? Ipoteza este ca dupa adjudecare fostii proprietari nu vor sa paraseasca imobilul ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare licitatie bunuri imobile simonia80 simonia80 Buna ziua.Am achizitionat in 2008 o cladire in urma licitatiei organizate de un lichidator.Am castigat licitatia,am platit intreaga suma la care s-a adjudecat ... (vezi toată discuția)