avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca la sfarsitul perioadei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca la sfarsitul perioadei de proba - rog raspuns urgent

Buna ziua,

Conform Art.31 (4 1) din Codul Muncii, contractul de munca poate inceta pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, doar printr-o notificare scrisa, la initiativa uneia dintre parti. Ma puteti ajuta cu un asemenea model in cazul in care salariatul are aceasta initiativa?
Si de asemenea, incetarea contractului se face in baza art.31 (4 1) ?

Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: freeasabird , utilizator 18:14, 25 Martie 2011
Este asemanatoare cu o cerere atat ca-i spune Notificare. Scrieti datele de identificare si solicitati incetarea contractului cu art.31 alin4. Nu trebuie sa motivati.
S-ar putea sa gasesti model pe net.
Gasiti un model aici
[ link extern ]

sau

[ link extern ]
Multumesc mult pentru raspunsuri=D>
As mai avea o intrebare: angajatorul are dreptul sa refuze aceasta incetare?

Multumesc
Putem vorbi in acest caz de o asimilare cu demisia , fiind un act unilateral de vointa referitor la incetarea raportului de munca - ... prin urmare, nu este necesar acordul angajatorului in acest caz.
=D>Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, vreau sa demisionez din functie, sunt in a 2 a luna ... Floricica2020 Floricica2020 Buna seara, vreau sa demisionez din functie, sunt in a 2 a luna de proba, dar nu corespunde cu ce imi doresc, ce articol si lege sa folosesc? Multumesc (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada determinata yoyocool yoyocool Buna ziua! Daca am semnat un contract de munca pe perioada determinata, sa zicem 6 luni, pot sa imi dau demisia in decursul acestui timp sau trebuie sa astept ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj liveomars liveomars Mi-am dat demisia unde lucram,cu art 81 alin 8,m-am angajat cu perioada de proba 2 sapt.,dar noul angajator nu-mi mi prelungeste,adica nu are rost....,a fost ... (vezi toată discuția)