avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale clauze abuzive
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

clauze abuzive

Prin ce cai se poate acuza o societate de inserarea unor clauze abuzive cu buna stiinta in contract#-o
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 16:40, 25 Martie 2011
Domnule, daca doriti doar sa o acuzati, o puteti face pe ce cale doriti. verbal sau in scris.

Daca dotiti anularea cauzelor abuzive, in instanta, printr-o aciune in constatarea caracterului abuziv si anularea respectivelor clauze.
Va trebui sa dati mai multe detalii pentru a primi un raspuns pertinent. Printre altele va rog sa scrieti daca toate partile semnatare ale contractului sunt societati comerciale sau exista si persoane fizice printre ele, ce obiect are contractul, care sunt clauzele considerate abuzive.

Ca idee generala, pana ne dati mai multe detalii, instanta de judecata este cea care constata daca anumite clauze sunt nule sau abuzive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unui act administrativ cu caracter individual tlefter tlefter Buna ziua! Poate fi declarat nul un proces verbal prin care este anulat un \"Act administrativ cu caracter individual\" daca: 1.Nu a fost comunicat niciodata ... (vezi toată discuția)
Termen legal pentru contestarea in instanta a unei dispozitii Adrian40A Adrian40A Va rog sa ma lamuriti care este termenul legal pentru contestarea in instanta de catre sindicatul reprezentativ, a uneidispozitii date de directorul ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract + daune societate de telefonie mobila juvesoft juvesoft Am urmatoarea problema: sunt beneficiarul unui modem Huawey Internet mobil la o societate de telefonie mobila printr-un contract valabil pe 2 ani. Acest ... (vezi toată discuția)