avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... declaratie fiscala nedepusa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

declaratie fiscala nedepusa

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o problema. Doresc sa intru in concediu pt cresterea copilului ( copilul se va naste in august) dar am inteles ca patronul la care lucrez de 7 ani nu a depus declaratia fiscala pe luna octombrie. Ma va afecta cand voi solicita indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: vali_085 , utilizator 09:16, 29 Martie 2011
de ce nu vorbiti cu patronul sau contabilul firmei sa depuna declaratia pentru a nu avea surprize .
Patronul a luat la cunostinta despre acest fapt dar nu poate interveni deoarece nu si-a platit contabilul. Din cate am inteles din discutiile purtate cu domnul contabil este imposibil sa mai depuna acea declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de lauzie Stefania77 Stefania77 Buna ziua. Am nascut pe 24 octombrie si voiam sa stiu daca este obligatoriu sa intru in concediu medical. Eu nu voiam nici o zi de concediu pt ca pot lucra in ... (vezi toată discuția)
Conditiile acordare indemnizatie crestere copil alinaiordache alinaiordache buna,numele meu este Alina,am 24 de ani si am si eu mare nevoie de ajutor : in momentul acesta nu lucrez si nu beneficiez nici de ajutorul de somaj.atat eu cat ... (vezi toată discuția)
Raman descoperita??? Alexandra H Alexandra H Buna seara am si eu o intrebare,sunt in concediu crestere copil 1 si insarcinata cu al doilea bebe. De pe data de 19 iulie-19 august tatal ar trebui sa stea ... (vezi toată discuția)