avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reclama pe geamul din spate al autoturismului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reclama pe geamul din spate al autoturismului

Buna ziua.Am o mica firma in judetul duzau care are mai multe domenii de lucru.Astazi am scris pe Masina Firmei o reclama pe geamul din spate "REPARATII CALCULATOARE LA DOMICILIU" si m-ar interesa daca s-ar lua POLITIA DE ACEA RECLAMA:(:(
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:37, 25 Martie 2011
Din cate stiu pe geamul din spate nu iti trebuie o autorizatoe sau ceva de genu. cel mai indicat ar fi sa o lipesti pe partea din spate a autoturismului. portbagaj sau bara sao uriunde altundeva
Daca reclama ati fixat-o pe luneta si ea impiedica vizibiltatea atunci politia are dreptul sa va amendeze. In rest nu este nici un impediment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare cost reparatie auto valyd11 valyd11 Pe scurt, un vecin mi-a bombardat masina cu pietroaie afectand plafonul, luneta si capota portbagaj. La dosarul de la politie am depus o nota de constatare de ... (vezi toată discuția)
Contestare pv - expunerea spre vanzare auto in spatiile publice hihahi hihahi Buna ziua, Am fost acum ceva timp in targul auto, doar ca nu am intrat in targ ci am lasat masina in parcarea din strada (regulamentar parcata) si avea in ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)