avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale persoana juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

persoana juridica

am un magazin de imbracaminte si doresc sa-mi pun in fata magazinului un aparat de cafea,din acelea care sunt peste tot(metrou,alimentari etc)imi trebuie cod caen,avand in vedere ca este aparatul meu,si daca da,ce cod caen imi trebuie?
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
srn_neagu, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlexandraSmaranda , utilizator 22:29, 29 Martie 2011
Pentru orice activitate desfasurata in magazinul respectiv, trebuie sa aveti un cod CAEN. In cazul dumneavoastra, se aplica clasa 472. Va puteti alege codul corespunzator de la urmatoarea adresa [ link extern ]
Atentie: va trebui sa mergeti la registrul comertului sa faceti o declaratie rectificativa - declaratia model 3 (care va modifica declaratia model 2, informatii despre numarul acesteia o aveti in titlul certificatului constatator al punctului de lucru), in care veti trece actualele coduri CAEN ale punctului de lucru + noul cod CAEN pentru comercializare de bauturi, alimente, etc.
va multumesc pt ajutor.o seara buna.
Comertul prin intermediul automatelor de vandut produse este stipulat in mod expres in codul CAEN rev.2 la 4799-Com. cu aman. efect. in afara magazinelor, standurilor chioscurilor si pietelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen Cantacuz Cantacuz de ce coduri am nevoie pentru: comert cu amanuntul al bauturilor calde, activitati secundare: comercializarea de automate cafea, service automate, inchiriere ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Automatele de cafea Cantacuz Cantacuz VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU RASPUNSURILE ANTERIOARE MI-AU FOST DE FOLOS. VA MAI ROG CEVA: PENTRU UN SRL - AUTOMATE DE CAFEA OBIECT PRINCIPAL: 479/ ... (vezi toată discuția)