avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia comuna

buna ziua. va rog daca poate cineva sa-mi explice si mie cum se va aplica custodia comuna de la 1 oct. 2011 in romania ?. ce avantaje are si ce dezavantaje .si in ce mod pot sa cer sa beneficiez de custodia comuna eu si fica mea.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gygygy , utilizator 01:04, 9 Aprilie 2011
Custodia comuna va fi regula. Incredintarea catre un singur parinte exceptia.
In cazul custodiei comune parintii decid impreuna in ceea ce priveste minorul.... locuinta, educatie, impartirea timpului s.a.m.d.
Din cate stiu, nu s-a stabilit data intrarii in vigoare. Sau gresesc?!
multumesc mult pt raspuns.nu prea am inteles cu incredintarea catre un singur parinte ,ceati vrut sa spuneti.sa inteleg ca acum copilul va fi incredintat ambilor parinti spre crestere si educare .
eu asa am citit ca va intra in vigoare de la 1 oct. 2011,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna; domiciliu minori Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Va rog imi spuneti este posibila custodia comuna a copiilor, cu domiciliul la unul dintre parinti? In cazul cand domiciliu copiilor este la mama, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Proiectul noului cod civil: articolul 412 custodie.comuna custodie.comuna In sedinta de guvern din data de 11.03.2009 a fost aprobat proiectul noului cod civil, care va inlocui actualul cod al familiei. Conform actualului cod al ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna sau totala ? care este avantajul si dezavantajul pt fiecare. CantaCristinaAncuta CantaCristinaAncuta As dori sa știu care este diferența între custodie comuna sau custodie totala . Si cer sunt avantajele si dezavantajele fiecărei dintre ele. Va ... (vezi toată discuția)