avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe unde e mai avantajos deschiderea contului bancar?
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

unde e mai avantajos deschiderea contului bancar?

Unde credeti ca e mai bine sa imi deschid un cont bancar,care banca are mai multe beneficii?eu o sa depun bani in cont de 2,3 ori pe luna...nu as vrea sa imi ia mult la comision...deci unde ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:53, 26 Martie 2011
In forum nu se discuta bancile. Puteti sa gasiti pe site-ul fiecarei banci instrumentele bancare si sa faceti personal o comparatie.
Buna dimineata !
Cred ca aceasta decizie trebuie sa o luati dvs. verificand personal ofertele unitatilor bancare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virament bancar- inselaciune bilete vacanta ContSters297103 ContSters297103 e o spetza personala am fost plecat la mama in moldova..lanaga Husi;;la berezeni, vreo 7 zile consoarta s-a ocupat de vacanta noastra, doi adulti si un ... (vezi toată discuția)
Cine suportă comisionul bancar la plata întreținerii prin op? latka latka Am urmarit discutii mai vechi pe aceasta tema, care se termina undeva prin 2016.Din ele am tras concluzia ca si vechea lege, ca si cea noua dealtfel, au lasat ... (vezi toată discuția)
Cont bancar la asociatiile de proprietari si comisioane la incasare w_v_w_v w_v_w_v As dori sa stiu ce banci folositi pentru conturile asociatiilor dv. Daca pana acum ma laudam cu banca mea Raiff acum au introdus un nou comision la incasare ... (vezi toată discuția)