avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma - limita 35 ani?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma - limita 35 ani?

Buna aziua,

va rog sa ma ajute cineva cu o informatie despre in fiintarea unei scietati (nu stiu de ce natura - oricare) care ar fi sprijinit de vreun program, de catre persoane care nu au implinit 35 de ani! :O

Am auzit acest lucru de la un cunoscut, dar nu era nici el informat.
Daca intradevar exista asa ceva, va rog sa ma informati.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 16:41, 26 Martie 2011
Din cate imi dau seama sunteti interesata de infiintarea unui SRL-D (SRL Debutant). Cautati OUG 6/2011 publ. in M. Of. 103/9.02.2011 si Normele metodologice aprobate prin HG 96/2011. Sunt cateva conditii care trebuiesc indeplinite pentru a beneficia de cei 10.000 de euro de la stat: infiintarea unui SRL-D cu cel putin 2 angajati cu contr. de munca de catre persoane care n-au implinit inca 35 de ani si care nu au mai desfasurat activitai economice prin intermediul unui SRL, care sa nu fi detinut calitatea de actionar, asociat sau membru in CA, etc. Intrati pe site-ul Agentiei Nationale pt. Implementarea Programelor IMM si obtineti si de acolo informatii. Va doresc succes!
Gasiti aici informatiile de care aveti nevoie:

www.avocatnet.ro/content/art...

Sper sa va fie de folos.
Va multumesc din suflet, m-ati ajutat foarte mult!
Va doresc o zi buna!
Cu placere. O zi buna si Dvs !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare calitate srl-d toareanelia toareanelia La 31.12.2014 a expirat calitatea de SRL-D , trebuie sa scot un nou Certificat de inregistrare de la Registrul Comertului , avand in vedere ca primul cuprinde ... (vezi toată discuția)
Ce este un srl d? analici analici Buna ziua Ce este un SRL D si unde pot afla mai multe informatii? (vezi toată discuția)
Srl-d voionm voionm buna ziua, as vrea sa ma apuc de un srl-d. ce ar trebui sa stiu? legislativ,finantari etc si de unde as putea lua toate aceste informatii? sunt cazuri ... (vezi toată discuția)