avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA -cetatean american
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA -cetatean american

Poate infiinta PFA un cetatean american daca este casatorit cu cetatean roman, are permis de sedere temporar?
OG 44/2008 nu cuprinde si aceasta reglementare. Am inteles ca s-ar putea in baza unor legi speciale.
Diploma pentru experienta profesionala este de contabil-studii in USA. Este suficienta pentru a se inregistra cu Codul Caen 7022?
Multumesc
Poate sa-si faca PFA in Romania si un cetatean american. In primul rand daca doreste sa-si faca firma trebuie sa fie membru CECCAR. Ca PFA dupa OUG 44/2008 nu poate activa decat ca SRL in baza Legii nr. 31/1990.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate primara AvaSquare Consult Srl AvaSquare Consult Srl Ma poate ajuta cineva, pe acest cod caen 7022-Consultanta si management in afaceri, se poate face contabilitate primara? aveti idee cum arata contractul de ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma intr-un apartament Aliya Aliya Buna ziua, Pentru a-mi putea deschide o firma de\' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa economist irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am terminat ASE-ul, facultatea de contabilitate, am experienta 9 ani ca si economist, nu sunt membru CECCAR si as dori sa-mi deschid un pfa cod ... (vezi toată discuția)