avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

Buna ziua.
Am nevoie de ajutorul dumneavostra pentru urmatoarea speta: e vorba de un apartament pe care as dori sa il cumpar prin contract de vanzare-cumparare, dar as dori sa stiu la ce sa ma astept in viitor. Deci...apartamentul apartine tatalui familiei; acesta l-a dobandit printr-un act de DONATIE de la sotia/concubina lui(de care s-a despartit)-50% si de la unul din copii-50%. Familia are 3 copii, iar copiii nu au la randul lor descendenti.Actul de donatie intre cei 3 este fara clauze.
Astept raspunsurile dumneavostra si eventualele intrebari, in cazul in care nu am descris toate detaliile cazului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 12:53, 26 Martie 2011
Verificati mai intai daca vanzatorul este intabulat ca proprietar in baza acelor acte de donatie. in cartea funciara. . Daca poate dovedi ca este proprietar al imobilului pe care/l vinde, si daca nu exista alte notatii in cartea funciara, atunci nu aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa ... nellyy nellyy As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa deoarece proprietarul trebuie sa faca dezmembrarea aa cestei parcele,pt ca el are o suprafata ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare valerica1955 valerica1955 Am 3 corpuri de case ,separate, toate racordate la retelele de apa, lumina si gaz. Vreau sa vand unul din corpuri.Pentru toate acestea trebuiesc facute ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu contract de inchiriere in vigoare SAUNDU SAUNDU Buna ziua domnilor,vreau sa expun o situatie in care sint direct implicat si nu stiu cum trebuie actionat legal. Am inchiriat un ap.ptr.mine si familie ... (vezi toată discuția)