avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Stabilire valoare diurna externã
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Stabilire valoare diurna externã

Cum se stabileşte valoarea diurnei externe pentru ultima zi de deplasare pe parcurs extern dacă durata acesteia este mai mică de 24 ore,respectiv este de 15 ore?
Mulţumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 27 Martie 2011
Se acorda integral daca depaseste 12 ore,50% pentru duratele mai mici de 12 ore.
ionut79 a scris:

Cum se stabileşte valoarea diurnei externe pentru ultima zi de deplasare pe parcurs extern dacă durata acesteia este mai mică de 24 ore,respectiv este de 15 ore?
Mulţumesc pentru răspuns.

Pentru fracţiunile de timp care nu insumeaza 24 de ore, diurna se acorda astfel: 50% pînã la 12 ore şi 100% pentru perioada care depãşeşte 12 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, un angajat pleaca in data de 3.06 la ora 8 din bucuresti ... luminita29 luminita29 Buna ziua, Un angajat pleaca in data de 3.06 la ora 8 din Bucuresti cu destinatia Chisinau. Se intaorce pe 4.06 la Bucuresti la ora 23. Puteti sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza diurna externa la institutiile publice? onitium onitium Am urmatoarea speta: Am fost plecat in delegatie in Austria in urmatoarele conditii: - am iesit din tara pe data de 30.11.2014 la ora 10.00 - am intrat ... (vezi toată discuția)
Diurna externa lt lt Bună ziua. Se poate acorda o jumătate de diurnă pentru o deplasare externă de doar 4 ore (perioada dintre ora de ieșire și de intrare în țară)? (vezi toată discuția)