avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca valabil?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca valabil?

Am fost angajata la o societate cu contract de munca semnat de ambele parti angajat-angajator. In 2009 am aflat de la ITM ca mi s-a desfacut contractul de munca cu 55b in ianuarie 2008 - cererea de incetare a contractului de munca ce a fost anexata la decizie de incetare a fost semnata in fals prin contrafacerea semnaturii mele de catre angajator. Am actionat firma in judecata si cu surprindere am aflat pe parcursul judecarii cauzei ca sunt asociat si administrator la firma respectiva - am fost denumita prin acte semnate in fals prin contrafacerea semnaturii mele de catre angajatorul care a semnat contractul meu de munca. La infiintarea firmei angajatorul care este si actionar si administrator in firma a semnat in numele meu procura si declaratie pe proprie raspundere pentru a ma desemna asociat si administrator in firma.
Pe fond am castigat litigiu dar firma a declarat recurs. Incearca sa anuleze meu contractul de munca. Este posibil? Contractul de munca este semnat de mine.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 27 Martie 2011
Sunt putine sanse la recurs sa va anuleze co0ntractul casind hotarirea de la fond
Nu sunt sanse de castig in recurs.
:offtopic: Interventie moderator
@ Nina1


Incercati pe viitor sa nu mai deschideti mai multe topicuri legate de problema dvs ... din cate tin mine ati mai deschis deja 3 topicuri referitoare la aceasta problema , dar sub denumiri diferite.
Respectand Regulamentul de postare se evita situatia in care topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

P.S.
in acest topic nu ati dat toate detaliile referitoare la recurs , astfel incat raspunsurile pe care le veti primi sa fie in masura sa discerneti singura daca va pot ajuta sau nu in cazul supus dezbaterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la locul de munca in timpul preavizului RAMIVA84 RAMIVA84 am si eu o nelamurire: sora mea este in perioada de preaviz.maine este ultima zi dar nu se poate prezenta pentru ca trebuie sa mearga la un interviu pentru un ... (vezi toată discuția)
Punerea in aplicare a sentintei pacurariu maria pacurariu maria Buna tuturor, In urma sentintei am fost repusa in drepturi in termenul legal!Acum am pierdut la Curtea de apel!Ce se poate intampla daca nu fac recurs in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la nivel de unitate in 2007 se inchei ccm SNFTC,,CFR PTR ANII 2007-2008,IN 2008 se incheie ccm lape ramura transporturi,la nivel de unitate nu se modif ccm cu ... (vezi toată discuția)