avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... punerea in aplicare a sentintei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

punerea in aplicare a sentintei

Buna tuturor,

In urma sentintei am fost repusa in drepturi in termenul legal!Acum am pierdut la Curtea de apel!Ce se poate intampla daca nu fac recurs in continuare?Care sunt procedurile legale?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 6 Mai 2010
Daca nu faceti ecurs ramane irevacabila hotararea din apel.
Ma refer la locul de munca!care vor fi repercursiunile asupra postului pe care il ocup?sau ne jucam cu psihicul angajatului............azi esti angajat maine nu........asta nu inteleg!La 1 marti am fost repusa in functia avuta anterior acum voi primi decizia ca iar sunt concediata?Hilara situatie,legi absurde.........si complectati mai departe cu ce doriti d-voastra..........:(
Continuati procesul pana ramane ramane irevocabila hotararea.
Aceasta este obligatorie atat pentru angajator cat si pentru dvs.
In litigiile de munca, hotararile pronuntate de catre Curtea de Apel sunt irevocabile ... Tribunalul este prima instanta, iar instanta de recurs este Curtea de Apel.

:offtopic:
@ pacurariu maria
Am rugamintea la dvs de a nu mai deschide mai multe topicuri cu aceeasi problema. In caz contrar, topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ce fac cu o conventie civila putineanu putineanu incerc sa fac un mic ocol juridic .... prietena mea insarcinata in prima luna ii mai trebuiesc 2 luni de lucru ( de platit taxele de zi cu zi ) am inteles ... (vezi toată discuția)
Contract de munca valabil? Nina1 Nina1 Am fost angajata la o societate cu contract de munca semnat de ambele parti angajat-angajator. In 2009 am aflat de la ITM ca mi s-a desfacut contractul de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ioanrosca ioanrosca DORESC SA STIU CUM PROCEDEZ PENTRU A INTRA DINTR-UN CONCEDIU IN ALTUL SI IN ACELASI TIMP SA BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIA DE CRESTERE COPIL (vezi toată discuția)