In urma sentintei am fost repusa in drepturi in termenul legal!Acum am pierdut la Curtea de apel!Ce se poate intampla daca nu fac recurs in continuare?Care sunt procedurile legale?
Multumesc!
Ma refer la locul de munca!care vor fi repercursiunile asupra postului pe care il ocup?sau ne jucam cu psihicul angajatului............azi esti angajat maine nu........asta nu inteleg!La 1 marti am fost repusa in functia avuta anterior acum voi primi decizia ca iar sunt concediata?Hilara situatie,legi absurde.........si complectati mai departe cu ce doriti d-voastra..........:(
In litigiile de munca, hotararile pronuntate de catre Curtea de Apel sunt irevocabile ... Tribunalul este prima instanta, iar instanta de recurs este Curtea de Apel.
:offtopic: @ pacurariu maria
Am rugamintea la dvs de a nu mai deschide mai multe topicuri cu aceeasi problema. In caz contrar, topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.