avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... am lovit o bariera de trecere de nivel de cale ferata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

am lovit o bariera de trecere de nivel de cale ferata

am lovit o bariera de trecere de nivel de cale ferata si mia venit citatie sa platesc si o a doua amenda mentionez ca prima am platito am si copie la chitanta.se poate pentru aceiasi fapta doua amenzi.prima a fost de 300 de lei si suspendarea permisului 90 de zile va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: iefticugeorg@clicknet.ro , utilizator 02:18, 4 Aprilie 2011
Prima amenda am inteles-o dar a doua nu scrie nimic in documentul primit, ce reprezinta? Este posibil ca prima amenda sa fie de la politia rutiera pt trecerea printre semibariere, lucru interzis de codul rutier si adua sa fie de la politia TF pt distrugerea barierei. Este o parere.
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
lovirea de bariera este considerat ca infractiune . In acest caz sunteti cercetat penal . Poate ptr asta a venit citatia . De fapt de la ce institut ati primit citatia ?
hudro a scris:

lovirea de bariera este considerat ca infractiune . In acest caz sunteti cercetat penal . Poate ptr asta a venit citatia . De fapt de la ce institut ati primit citatia ?


De ce este infractiune,puteti argumenta?
Domnul Vasilescu spune ca a "rezolvat"bariera. Totusi, nu stim daca l-a enervat ca exista si atunci a luat masuri.:)
Cu siguranta nu a primit doua amenzi de circulatie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2011
floare _de_ colt, utilizator
Initial nici eu n-am inteles . Am facut cateva investigatii si am aflat ca " gestul" se considera un pericol public . Investigatiile se fac de Politia TF , Se intocmeste un proces verbal de cercetare la fata locului si se inainteaza Judecatoriei ptr a da Rezolutia . Se citeaza vinovatul si daca se cunoate asiguratorul , atunci si acesta e citat . Daca nu e cu victime se da NUP la primul termen . In baza acestei Rezolutii asiguratorul poate sa plateasca avariile pricinuite de vinovat .
Se poate ca cele 2 amenzi sa fie pentru 2 infractiuni(contraventii) diferite.

Alte discuții în legătură

Cand nu este valabila o polita rca? inalucan inalucan In urma cu trei ani a avut loc un accident. Cel care a fost gasit vinovat avea alcoolemie 0,7%. La politie i s-a cerut polita RCA (fiind vinovat). Aceasta ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)
Refuz de polita rca faranumeeu faranumeeu Buna. Am avut un accidert rutier(am fost lovit din spate) soferul si-a recunoscut vina, am fost si la politie si s_s intocmit pv dar refuza sa_mi dea polita ... (vezi toată discuția)