avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... am lovit o bariera de trecere de nivel de cale ferata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

am lovit o bariera de trecere de nivel de cale ferata

am lovit o bariera de trecere de nivel de cale ferata si mia venit citatie sa platesc si o a doua amenda mentionez ca prima am platito am si copie la chitanta.se poate pentru aceiasi fapta doua amenzi.prima a fost de 300 de lei si suspendarea permisului 90 de zile va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: iefticugeorg@clicknet.ro , utilizator 02:18, 4 Aprilie 2011
foarte bine ai facut vasilescule ,.bariera aia de la giarmata era in plus pusa acolo de asta nu ai vazuto. mai stiu eu un istet care a bubuito anaintea ta si tot asa i-a saltat permisu pe 90 zile si a primit si amenda. ce aveti ma fratilor cu bariera ????????? vi s-a pus pata pe ia?#-o
#-o;);)=D>=D>:((:((:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand nu este valabila o polita rca? inalucan inalucan In urma cu trei ani a avut loc un accident. Cel care a fost gasit vinovat avea alcoolemie 0,7%. La politie i s-a cerut polita RCA (fiind vinovat). Aceasta ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)
Refuz de polita rca faranumeeu faranumeeu Buna. Am avut un accidert rutier(am fost lovit din spate) soferul si-a recunoscut vina, am fost si la politie si s_s intocmit pv dar refuza sa_mi dea polita ... (vezi toată discuția)