avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte pentru bebe
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte pentru bebe

buna seara.as dori sa-mi spuna cineva ce am de facut in situatia in care ma aflu.In 1-2 saptamani trebuie sa nasc in spania,partenerul este in tara,nu poate veni sa recunoasca copilul,asa ca va fi pe numele meu presupun.Cat dureaza sa fac certificatul de nastere aici si cat dureaza in tara?si mai important ce-mi trebuie in tara sa-l trec pe numele tatalui?
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 21:01, 26 Martie 2011
In Romania va trebuie tatal, copilul, certificatul de nastere al copilului, copie de pe cartea de identitate atat a tatalui cat si a dv, si dv.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere paternitate florencia florencia sunt insarcinata,in 1-2 saptamani trebuie sa nasc singura in spania,tatal copilului nu poate veni sa-l recunoasca si nu suntem casatoriti.daca ii fac ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil florencia florencia Buna seara.Sunt singura in Spania,voi naste aici in 1 sau 2 saptamani si tatal nu poate veni sa-l recunoasca(nu suntem casatoriti).Este mai bine sa raman sa-i ... (vezi toată discuția)
Imi raspunde cineva,va rog? florencia florencia Nasc in Spania fara partener,imi trimite din Romania declaratie notariala autentificata si tradusa sa-l pot trece la rubrica tata aici la registrul civil.Am ... (vezi toată discuția)