avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de invaliditate se ia in calcul pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de invaliditate se ia in calcul pentru stabilirea punctajului mediu anual?

Buna seara,
Va rog daca imi puteti lamuri urmatoarea problema:
Am fost cadru militar 28 ani. La 2 an dupa ce am iesit din armata m-am pensionat gr 2, avand pensie de invaliditate 6 ani si 7 luni. In prezent am 60 ani. Ma intereseaza daca perioada de pensie de invaliditate se ia in calcul pentru punctajul anual, deoarece mi s-a recalculat pensia dupa legea noua fara aceasta perioada. Este corect asa? Eu din lege am inteles ca pensia de invaliditate este perioada asimilata ca si armata si facultatea . Am inteles bine?
Va rog un sfat, daca am dreptate sa fac contestatie .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: teodoru11 , utilizator 23:55, 27 Martie 2011
Trebuie sa va ia in calcul si aceasta perioada asimilata folsind la calcul un stagiu de cotizare potential
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare medicala-gr.iii de invaliditate barbuta barbuta As avea citeva intrebari legate de pensionarea medicala gr.III : (cu multumiri anticipate ) (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de invaliditate gradul ii si stagiu potential Alforyou Alforyou Nascut in 24.09.1948 , anul iesirii la pensie de limita de varsta , martie 2013 , la 64 ani si 6 luni si un stagiu de cotizare de 34 ani. Incepand cu ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare AdrianaStefaniaDragomir AdrianaStefaniaDragomir Buna ziua, Sunt nascuta pe 09. 07.1957, actualmente pensionata gradul II cu pensie revizuibila incepand cu 05. 03. 2010. Pe decizia de pensionare de boala, ... (vezi toată discuția)