avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune fizica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune fizica

Buna seara. Am fost agresat de o persoana ieri. In urma careia agresorul a primit amenda 1000 RON. As dori sa stiu ce fel de amenda a primit agresorul. Si daca asta sa intamplat vineri si eu luni ma duc la medicina legata pentru eliberarea certificatului medico-legal si pana atunci nu se mai vede semn nimic, ca mai sunt foarte putin umflat pe o parte a obrazului si pana luni nu cred ca se mai vede. Am fost la spital la camera de garda sa ma treaca in registru. Dar mai mi se elibereaza acest certificat?
Cel mai recent răspuns: avocat33 , utilizator 21:21, 26 Martie 2011
vi se elibereaza certificat care poate fi folosit ulterior...infractiunea este de lovire si alte violente.Daca individul a fost amendat de organele politiei amenda este administrativa(o puteti folosi impotriva individului in cazul plangerii).introduceti o plangere penala la org de politie!si mergeti la medicina legala sa vedeti ce va sfatuiesc medicii de acolo (impreuna cu certificatul de la camera de garda)mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face la vatamare corporala? Jex Jex Buna seara ! Azi am luat 2 palme de la un angresil fara nici un drept care din acele 2 palme date asupra ochiului stanga mi sa invinetit si sus la spranceana ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru loviri si amenintare cu moartea ContSters404664 ContSters404664 Buna seara. Acum cateva zile am fost agresata de niste oameni in fata unui supermarket pe motiv ca as fi injurat-o pe o fata de-a lor cu cateva zile in urma ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit in cap cu o unealta (cazma), iar in urma consultului ... Budriga Budriga Am fost lovit in cap cu o unealta (cazma), iar in urma consultului medicului legist am primit 7-8 zile și 19 zile de concediu medical de la camera de gardă. ... (vezi toată discuția)