avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost lovit in cap cu o unealta (cazma), iar in urma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost lovit in cap cu o unealta (cazma), iar in urma consultului ...

Am fost lovit in cap cu o unealta (cazma), iar in urma consultului medicului legist am primit 7-8 zile și 19 zile de concediu medical de la camera de gardă. La ce infracțiune intra făptuitorul?
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 13:28, 17 Iunie 2022
Depinde cu ce forma de vinovatie s-a savarsit fapta
Agresorul care ma lovit era un vecin, el facea gălăgie după ora 22:00, așa că am ieșit să îi spun sa înceteze. El a devenit agresiv verbal, iar acest conflict s-a terminat cu o lovitură intenționată in cap (el m-a lovit cu o unealtă), de aici am chemat politia și ambulanța. Cu acestea fiind spuse, poate ma puteți ajuta răspunzând-umi la întrebarea de mai sus.

Mihăilă Sebastian a scris:

Depinde cu ce forma de vinovatie s-a savarsit fapta

Pentru o incadrare corecta sunt necesare mai multe aspecte precum: intensitatea loviturii, numarul actelor de lovire, zona vizata, atitudinea faptuitorului, situatia de fapt, raportul medico-legal. Din rezumatul dumneavoastra se poate incadra atat pe loviri sau alte violente, cat si pe tentativa la omor. De aceea va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa studieze in concret toate aceste aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire iulianciolan iulianciolan lovirea cu pumnii si picioarele dupa care cu cutitul in zona toracica, este tentativa de omor? (vezi toată discuția)
Probe concludente? adrian gorganeanu adrian gorganeanu 2 persoane fac pana si derapeaza in sant. in apropiere se afla un cioban cu oile,caruia i se cere ajutorul ptr. a scoate masina din sant.dupa ce acesta ajuta ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor geo_geo geo_geo am fost lovit in cap cu o bata(gen basebool)si am o rana la cap de10/7 cm;n-am fost internat in spital dar am fost la medicul legist si voi primi ... (vezi toată discuția)