avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar neachitat

buna
as dori sa stiu care este procedura in fapt in cazul neachitari ratelor unui credit cu ipoteca imobiliara
in cat timp trebuie sa eliberez imobilul ipotecat in cazul neplatii a trei rate consecutive
va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:44, 27 Martie 2011
veti fi somata in cazul evacuarii! si vi se vor aplica dobanda legala de la data scadentei de drept sau cea conventionala mentionata in contract...depinde de clauzele stipulate...
pot sa locuiesc in apartament pana cand banca isi recupereaza creanta total sau partial prin revanzarea acestuia
stimata doamna,
pana la momentul in care dvs veti fi eventual evacuata din imobil, va trece un interval de timp destul de considerabil.in primul rand, banca va trebui sa solicite incuviintarea silita impotriva dvs;pe urma sa recurga la procedura executarii silite prpriu zise si eventual scoaterea la vanzare a imobilului.in tot acest interval de timp este posibil sa se intrevada si alte solutii.va sugerez sa apelati la un avocat.in cazul dvs cred ca va va fi de un real folos.
incercati sa evitati executarea silita, poate gasiti pe cineva care sa preia ap si ratele, cu acordul bancii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar ? pavelnicolaecristian pavelnicolaecristian ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin alin1972 alin1972 Am contractat un cretit imobiliar ca si PFA, cu ipoteca de rangul I in favoarea bancii Transilvania ,plus \"un bilet la ordin stipulat fara protest avalizat ... (vezi toată discuția)
Neachitare rate la banca pentru credit apartament. andreimaxiniuc andreimaxiniuc Buna ziua.In urma cu 5 ani am cumparat un apartamant cu un credit luat de la Banca.Ratele au crescut abuziv si am ajuns in imposibilitatea de a le mai plati.De ... (vezi toată discuția)