buna
as dori sa stiu care este procedura in fapt in cazul neachitari ratelor unui credit cu ipoteca imobiliara
in cat timp trebuie sa eliberez imobilul ipotecat in cazul neplatii a trei rate consecutive
va multumesc
veti fi somata in cazul evacuarii! si vi se vor aplica dobanda legala de la data scadentei de drept sau cea conventionala mentionata in contract...depinde de clauzele stipulate...
stimata doamna,
pana la momentul in care dvs veti fi eventual evacuata din imobil, va trece un interval de timp destul de considerabil.in primul rand, banca va trebui sa solicite incuviintarea silita impotriva dvs;pe urma sa recurga la procedura executarii silite prpriu zise si eventual scoaterea la vanzare a imobilului.in tot acest interval de timp este posibil sa se intrevada si alte solutii.va sugerez sa apelati la un avocat.in cazul dvs cred ca va va fi de un real folos.
Bilet la ordin
alin1972
Am contractat un cretit imobiliar ca si PFA, cu ipoteca de rangul I in favoarea bancii Transilvania ,plus \"un bilet la ordin stipulat fara protest avalizat ... (vezi toată discuția)