As vrea sa stiu cate zile se acorda pentru decesul bunicului (tatal mamei mele).
Daca a decedat intr-o zi de sambata...cum se calculeaza: zile lucratoare sau calendaristice ?
Cum fac dovada la serviciu ?...de ce acte mai am nevoie in afara de copia certificatului de deces ?...numele de familie difera (port numele tatalui, mama si-a schimbat numele dupa casatorie).
...si cum se calculeaza ?
Zile libere lucratoare sau calendaristice ?
Angajatorul ofera 3 zile, am citit in contract, dar nu specifica de care zile si nici de ce acte am nevoie pentru a demonstra ca este/a fost bunicul meu ...
Daca aveti un job in care lucrati si sambata si duminica atunci si aceste zile se considera lucratoare, daca nu, inseamna ca cele 3 zile sunt zile lucratoare, insa intrebati angajatorul, daca este o institutie, solicitati informatii la resurse umane. Nu va trebuie decat copie depe certificatul de deces, asta daca va este ceruta.
Concediu de odihna
sevraj
Buna, va rog sa ma lamuriti si pe mine .... lucrez La o firma cu 3 angajati si un director ( magazin ) si programul nostru e cam amestecat in ideea ca lucram ... (vezi toată discuția)