avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am nevoie urgenta de un sfat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am nevoie urgenta de un sfat

Am fost administratorul unei firme pana in urma cu 2 ani dupa care am vandut firma, fiind preluate si creditele. Aveam un bilet la ordin avalizat de mine, si am facut imensa gresala sa uit de el. Noul administrator a falimentat firma si banuiti ce urmeaza. Intrebarea mea este daca in conditiile in care bunurile mele nu acopera datoria va fi inceput proces penal? Ce risc? Ce ma asteapta?
Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 08:41, 4 Aprilie 2011
Faptul ca ati dat mandat cuiva sa va reprezinte in ceea ce priveste cesionarea partilor sociale e ok. Dar daca nu s-a mentionat in mandatul incredintat ca are obligatia sa solicite de la banca biletele avalizate de dvs din pacate va este imputabil. Poate i-ati spus poate nu dar nu puteti sa invinuiti pe cineva ca nu a solicitat restituirea BO avalizat despre care cred ca si dvs ati uitat pana la actiunea bancii de a se indreptat impotriva avalistului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cesiunea firmei maximtgv maximtgv Buna ziua, detin o societate cu 2 asociati 50%-50%. Acum din anumite probleme aparute intre noi dorim sa cesionam partile altuia. Intrebarea mea este in ce ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat anders anders Buna ziua. Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)
Avalizare bo ContSters261004 ContSters261004 Buna ziua, In baza unui contract de vanzare-cumparare, am primit de la clientul nostru un BO avalizat de administratorul societatii. BO a fost introdus la ... (vezi toată discuția)