avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE LA IJP
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE LA IJP

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti,o persoana a carei parinte era condamnat in timpul comunismului poate fi angajat la IJP?
Cel mai recent răspuns: Anna31 , utilizator 11:41, 27 Martie 2011

Depinde de fapta pentru care a fost condamnat.
Interesati-va daca a intervenit reabilitarea persoanei in cauza ( parintelui).
IPJ-ul are norme interne de angajare. Este bine sa va adresati la serviciul personal.

In nici o lege si nici un regulament nu este prohibitiv in ce priveste cazierul juridic al parintelui celui ce este angajat in politie sau este candidat.
Fie ca esti politist, fie personal contractual, toate au numai conditia (printre multe altele) numai in ce priveste propria persoana.
"să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârirea de infractiuni, cu exceptia situatiei în care a intervenit reabilitarea; "

vedeti si
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
Marcel Mihalache, Avocat
multumesc ptr raspuns=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala politie cu antecedente terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca pot participa la concursul de admitere in scolile MAI in cazul in care am fost condamnat pentru o infractiune iar acum ... (vezi toată discuția)
Ce sanse de castig ale procesului am ? ruller ruller Buna ziua, este vorba de conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a fi admis in doua institutii de stat diferite: [b]1. Administratia ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale leona777 leona777 Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)