avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vaucher
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vaucher

buna ziua va rog sa-mi spuneti daca fac o procura cu proprietarul unei masini sa o pot duce la programul rabla si sa obtin vaucherul fara ca proprietarul sa fie prezent
intrebarea este se poate face o asa procura?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: costicamacovei , utilizator 12:32, 28 Martie 2011
Asa cum prin procura se poate vinde, inchiria sau orice alta instrainare in numele proprietarului, se poate si preda la remat autovehicolul.
Parerea mea este ca puteti preda vaucherul la remat in locul proprietarului de drept daca detineti o astfel de procura.
multumesc
Adrian.Tudor a scris:

Parerea mea este ca puteti preda vaucherul la remat in locul proprietarului de drept daca detineti o astfel de procura.

La remat se preda autovehicolul, si se obtine in schimb vaucherul, nu se preda vaucherul.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare auto cu probleme carmen_rodu carmen_rodu in anul 2009 am vindut o dacie cu certificat de vinzare-cumparare.Actualul proprietar a vandut-o ptr vaucher si am aflat ca persoana caruia am vandut-o a ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Schimb dacia cu vaucher rabla neluv neluv Am o Dacia din 96 si nu am reusit sa o predau prin programul rabla la remat, din cauza aglomeratiei. Programul s-a incheiat acum. Am propuneri sa o schimb cu ... (vezi toată discuția)