avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Expropriere, legala sau ilegala?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Expropriere, legala sau ilegala?

Buna ziua !

Pe terenul tatalui meu s-a construit un dig de protectie impotriva innundatiilor ... pe om nu il deranjeaza ..nici macar faptul ca nu l-a contactat nimeni pt. aceasta situatie ...singura problema ar fi ca : in urma acestei exproprieri ar trebui sa i se dea o suma de bani pt proprietatea pierduta .

Va rog sa imi dati un sfat : unde trebuie sa apelam si ce ar trebui sa facem pt. a recupera niste bani (tin sa precizez faptul ca tatal meu a fost diagnosticat cu cancer si chiar avem nevoie de banii respectivi)

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:00, 27 Martie 2011
Pt un raspuns cat de cat pertinent dati mai multe detalii : acel dig a fost edificat pe un teren proprietate a tatalui dvs. ( are acte de proprietate) ? cand a fost edificat acel dig ? a fost in vreun fel notificat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dig ridicat pe teren privat, nereceptionat, nu s-au acordat despagubiri OliviuBogdan OliviuBogdan Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea problema: Detin in prezent un teren pe suprafata caruia in trecut s-a construit un dig de protectie impotriva ... (vezi toată discuția)
Actiune legala - constructie ilegala pe un teren enjoythesilence enjoythesilence sunt mostenitorul tatalui meu decedat anul trecut. am deschis succesiunea pe proprietatile sale si sunt in curs de a o finaliza. printre proprietatile ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sint ca o concubina sa cistige un proces de iesire din indiviziune? rubeluta sorin rubeluta sorin Buna ziua,as dori o pare sau o informatie care sa ma ajute.Ma aflu intr-un proces cu concubina tatalui meu,proces care la deschis ea.Tatal meu a murit pe data ... (vezi toată discuția)