avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie in anulare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie in anulare

in cazul in care doua curti de apel dau un raspuns in cazul unor drepturi ,diferite adica una a dat dreptul alta nu,actiunea a fost facuta prin sindicat in cauza sunt salariati ai aceluias loc de munca,aceiasi societate se poate face contestatie in anulare pe acest motiv.
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
minimus, utilizator
Cel mai recent răspuns: minimus , utilizator 16:36, 27 Martie 2011
Nu are cum sa fie aceleasi parti, daca sunt doua Curti de Apel diferite ... asta ar insemna ca una dintre cele doua Curti de apel si-a depasit competenta ...... competenta materiala si teritoriala in cazul litigiilor de munca este absoluta.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)
Recurs curtea de apel Stanciu73 Stanciu73 am depus recurs in calitate de parat la Curtea de Apel,dar curtea a respins recursul ca fiind nefondat.ce mai pot face in continuare in apararea mea? (vezi toată discuția)
Care era raspunsul la intrebarea selena67 selena67 Care era raspunsul la intrebarea dnei corneliagugoasa din 9 nov.2009? scuze dar sunt nou inregistrata si inca nu m-am familiarizat. Acesta era mesajul ... (vezi toată discuția)