avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NU am primit nici un exemplar din CIM pe care l-am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NU am primit nici un exemplar din CIM pe care l-am semnat

Buna ziua. Lucrez la o firma de aproape 6 luni, avand contract pe perioada determinata de 1 luna si continuat cu un act aditional de 5 luni, din care nu am primit nici un exemplar,decat o copie la xerox a actului aditional.E posibil si legal asa ceva? De fiecare data cand l-am cerut s-au eschivat si au zis ca nu il gaseste, si nu numai mie ci si altor colege, ultima data spunand ca o sa n-i le dea cand vom pleca din firma.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 27 Martie 2011
Actul aditional poarta semnatura si numar de inregistrare? A fost inregistrat pana la finele lui 2010 sau in 2011?
A fost inregistrat in 2010, si se vede parafa si semnatura de la ITM pe copia xerox pe care o am.
Mergeti la inspectorul ITM la care este arondat angajatorul si vedeti ce este cu acel act aditional pe care-l aveti in xerox.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca si reducerea salariului bosoanca_elena@yahoo.com bosoanca_elena@yahoo.com Pot spune ca am lucrat la o firma cu capital privat(pentru ca mi-am depus demisia,maine fiind ultima zi de lucru).In luna iulie ne-au redus salariile cu 20%(de ... (vezi toată discuția)
Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
Act aditional de formare profesionala suciu_diana suciu_diana Buna ziua, dupa semnarea de catre angajat si angajator a unui act aditional de formare profesionala, ITM-ul refuza sa il inregistreze in evidentele lor, pe ... (vezi toată discuția)