Buna seara, sunt parata intr-un proces de reprezinta intr-un proces de diminuare a pensiei alimentare si program de vizitare minor . Fostul meu sot , reclamantul , a avut castig de cauza fara a prezenta documentele justificative reducerii pensiei alimentare precum si dreptul de a lua copilul in vacante totodata declarand ca nu are nici un domiciliu. Acesta solicitand ducerea copilului la adresa unor prieteni de-ai lui cu care eu ma aflu in raport de dusmanie cu ei.
Am facut recurs si cu 3 saptamani inainte avocata mea nu mai doreste sa ma reprezinte deoarece sustine ca are o invitatie personala si trebuie sa plece din Bucuresti .
Mentionez ca nu am semnat nici un contract cu aceasta, insa onorariul i l-am achitat integral si anticipat fara chitanta.
Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul acesta .
Mda...daca va dau banii afara din casa...acum ramaneti cu paguba daca nu aveti martori...Dca aveti martori..., aveti posibilitatea sa ii cereti in instanta...Speta dv. nu o cunosc...,insa din experienta...,instanta nu decide fara dovezi palpabile si fara ancheta sociala de la ambii parinti...