avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... abandon din partea avocatului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

abandon din partea avocatului

Buna seara, sunt parata intr-un proces de reprezinta intr-un proces de diminuare a pensiei alimentare si program de vizitare minor . Fostul meu sot , reclamantul , a avut castig de cauza fara a prezenta documentele justificative reducerii pensiei alimentare precum si dreptul de a lua copilul in vacante totodata declarand ca nu are nici un domiciliu. Acesta solicitand ducerea copilului la adresa unor prieteni de-ai lui cu care eu ma aflu in raport de dusmanie cu ei.
Am facut recurs si cu 3 saptamani inainte avocata mea nu mai doreste sa ma reprezinte deoarece sustine ca are o invitatie personala si trebuie sa plece din Bucuresti .

Mentionez ca nu am semnat nici un contract cu aceasta, insa onorariul i l-am achitat integral si anticipat fara chitanta.
Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul acesta .

Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 19:42, 27 Martie 2011
Vorbiti cu avocatul sa va restituie banii daca nu va mai reprezinta . Cum ati dat bani fara dovezi.
Mda...daca va dau banii afara din casa...acum ramaneti cu paguba daca nu aveti martori...Dca aveti martori..., aveti posibilitatea sa ii cereti in instanta...Speta dv. nu o cunosc...,insa din experienta...,instanta nu decide fara dovezi palpabile si fara ancheta sociala de la ambii parinti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare pensie intretinere, mark37 mark37 Am deschis rocesul de reincredintare ,minor,in data de 9 sept,am primit citatie pe 13 octombrie,sa fie prima infatisare,, In 4 august cind a avut procesul de ... (vezi toată discuția)
Citatie ptr micsorarea pensiei aurash_d aurash_d Ce se intampla daca nu ma prezint la citatie privind micsorarea pensiei alimentare de catre fostul?Pot amana lucrul acesta sau se judeca in lipsa si se ... (vezi toată discuția)
Pot intenta proces avocatului care m-a reprezentat? sebastian_srb sebastian_srb Buna seara! Sunt intr-un impas. Sunt divortat, iar in luna august am intentat un proces pentru diminuarea pensiei alimentare, intrucat mi s-a nascut al doilea ... (vezi toată discuția)