avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala data in viitor!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala data in viitor!

Am primit o amenda pt deranjarea linistii publicii si eu eram barman ospatar la o terasa,iar o vecina a chemat politia comunitara si eu am primit o amenda de500 de lei. Am depus contestatie deoarece nu aveam cum s deranjez eu linistea,eram doar angajat,iar clientii de la masa erau linistiti,vorbeau doar putin m tare.In concluzie amenda am primit-o eu prin posta,numai k este gresita deoarece data incheierii procesului verbal este 25.05.20101 iar data faptei este 25.09.2010,deci o amenda data in viitor.c sanse am sa castig?e o greseala de fond din lte stiu.... Vreau s m reprezint singura pt k nu imi permit un avokt.C ar trebui s zic mai exact?:(:(((:(( va rog spuneti o parere! MULTUMESC
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
petreanamaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: petreanamaria , utilizator 20:07, 31 Martie 2011
Incercati sa gasiti un martor care cunoaste exact ce s-a intamplat in acea zi sau o persoana care va cunoaste comportarea in general si faptul ca nu tulburati linistea.
Succes !
Va multumesc frumos pt tot ceea ce mi-ati sp!Va tin la curent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda tulburarea ordinii si linistii publice claudiu1993 claudiu1993 In data de 16.05.2014 ma aflam la o prietena impreuna cu alte 2 persoane, ascultam muzica, vorbeam, iar la ora 01:05 a aparut politia la usa pentru ca au ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice crummmmy crummmmy Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care se poate invoca in instanta in vederea anularii unui proces verbal de aplicare a sanctiunii ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala pentru tulburarea linistii publice AlexBzk AlexBzk Buna ziua. am si eu cateva intrebari cu privire la o amenda ce am primit-o zilele trecute, eu in cauza nefiind informat de prezenta acesteia. In urma cu o ... (vezi toată discuția)