avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxe PFA neplatitor de TVA, inscris pentru comunitatea ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxe PFA neplatitor de TVA, inscris pentru comunitatea europeana

Buna ziua,

Am un PFA neplatitor de TVA cu activitate principala realizare software (CAEN 6201) . M-am inscris platitor de TVA pentru a putea face facturi pentru comunitatea europeana.

Intrebarea mea este: ce inseamna mai exact ca sunt platitor de TVA in comunitatea europeana? Va trebui sa platesc un procent din bani eu sau cel care imi va achita o factura?

Alte discuții în legătură

Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)
Pfa - facturare client din ue Cristi_ms Cristi_ms Buna ziua, Am un PFA recent infintat pe urmatoarele coduri CAEN: 6201, 6202, 6311, 6312, 7311; in sistem real de impozitare, neplatitor de TVA. Datorita ... (vezi toată discuția)
Factura hosting cristivstan cristivstan Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: realizez un site pentru un client si acesta nu are nici domeniu, nici pachet de gazduire cumparate. Si m-a rugat pe ... (vezi toată discuția)