Am o problema deosebita. Bunicii mei aveau o dacie 1310 care nu mai are rovinieta de vara trecuta. Anul trecut ei au murit, ianuarie respectiv mai, masina a stat ceva timp nefolosita, noi mai avand o masina. In octombrie mi-au lasat mie masina la facultate iar ei au circulat cu Dacia. Din octombrie s-a amplasat un radar mobil ce detecteaza daca ai rovinieta sau nu. Ai mei erau siguri ca avem, dar din pacate au confundat masinile datorita problemelor cu decesele, sa mai adaug ca mama are piciorul in tije din septembrie tot anul trecut. pe 25.03 am primit 2 amenzi din 20.10 respectiv 24.10 ca au circulat cu dacia fara rovinieta(se ducea des unde au locuit bunicii ca trebuia sa aiba grija de animale, etc). Si astea 2 amenzi au fost primele... Vor urma... Nici nu vreau sa ma gandesc... Cu zecile... Cum putem iesi din aceasta incurcatura? Daca putem... Nu a fost rea vointa, o plateau ca nu e o avere, dar de la necazuri au uitat.. Va multumesc anticipat pentru ajutor..
Daca era pe numele lor de ce va faceti griji? Mergeti la administratia financiara si faceti cunoscut ca impricinatii nu mai sunt in viata si vedeti parerea lor.
Radiere autoturism
vanan
am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)