avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi rovinieta

Am o problema deosebita. Bunicii mei aveau o dacie 1310 care nu mai are rovinieta de vara trecuta. Anul trecut ei au murit, ianuarie respectiv mai, masina a stat ceva timp nefolosita, noi mai avand o masina. In octombrie mi-au lasat mie masina la facultate iar ei au circulat cu Dacia. Din octombrie s-a amplasat un radar mobil ce detecteaza daca ai rovinieta sau nu. Ai mei erau siguri ca avem, dar din pacate au confundat masinile datorita problemelor cu decesele, sa mai adaug ca mama are piciorul in tije din septembrie tot anul trecut. pe 25.03 am primit 2 amenzi din 20.10 respectiv 24.10 ca au circulat cu dacia fara rovinieta(se ducea des unde au locuit bunicii ca trebuia sa aiba grija de animale, etc). Si astea 2 amenzi au fost primele... Vor urma... Nici nu vreau sa ma gandesc... Cu zecile... Cum putem iesi din aceasta incurcatura? Daca putem... Nu a fost rea vointa, o plateau ca nu e o avere, dar de la necazuri au uitat.. Va multumesc anticipat pentru ajutor..
Cel mai recent răspuns: botezatu90 , utilizator 23:02, 27 Martie 2011
Daca era pe numele lor de ce va faceti griji? Mergeti la administratia financiara si faceti cunoscut ca impricinatii nu mai sunt in viata si vedeti parerea lor.
Din pacate am apucat sa facem dezbaterea de mostenire acum o luna, in care a mai circulat si sigur a mai fost prins...
din pacate veti plati de la acceptarea succesiunii pana in prezent.
Ar fi bine... E mai bine o luna decat sase luni... Dar pana la acceptarea succesiunii sigur nu se pune problema de plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare autoturism ionelsighireanu ionelsighireanu Scuze pentru revenire,dar voi fi mai concis: Am un autoturism Dacia 1310 din 96 de care nu mai am nevoie si trebuie sa-l casez sau radiez de la ... (vezi toată discuția)
Circulatie auto inscris pe numele altuia catalin6916 catalin6916 Buna seara,sunt nelamurit cu o problema:am cumparat o masina de curand(dacia solentza)si am auzit mai multe pareri.cat pot circula cu masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)