avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... POPRIRE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

POPRIRE

in urma unui contract de asistenta juridica de comun acord cu avocatul am stabilit un onorariu.....ulterior am luat decizia de a renunta la serviciile sale, achitand jumatate din onorariu, intrucat domnul avocat nu a mai fost nevoie sa ma reprezinte.
Dl. avocat a considerat normal sa formuleze cerere de executare..dosarul fiind judecat cu solutíe definitiva ....fara drept la apel.
mentionez faptul ca nu mai locuiesc la domiciliu si nu am avut cunostinta de termene date de instanta.
in conditiile actuale mai este ceva de facut???
multumesc!
Cel mai recent răspuns: desucheata , utilizator 23:25, 27 Martie 2011
ce solutie s-a dispus de instanta?prezentati dispozitivul sentintei daca doriti sa va fim de folos.il aveti la indemana?
prin adresa unui birou al executorului judecatoresc in temeiul art 454 alin 1 CPC sunt instiintat ca la data de ...03.2011 s-a infiintat poprirea asupra venitului meu in vederea recuperarii sumei....conform titlurilor executorii...contract de asistenta juridica si proces verbal de cheltuieli de executare emis de executor judecatoresc in care se specifica ca el constituie titlu executoriu asa cum prevede art 371 ind 7 alin 4 cod CPC...
Intrand pe portalul instantelor de judecata am aflat ca :"Solutie: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită pe raza sectorului.... Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică astazi....Va multumesc pt raspuns!
in aceasta situatie, uite ce aveti de facut,sincer vorbind, puteti doar ca pe calea unei contestatii la executare sa contestati insusi titlul care a stat la baza incuvintarii executarii silite.acel act corespunde cu insusi contractul de asistenta juridica;retin ca ati avut o intelegere cu avocatul sa achitati doar 50% din onorariu.daca detineti in mod cert respectiva proba,aveti sanse mari sa anulati executarea si sa nu mai platiti acea diferenta de onorariu.depinde de actele care vor fi aduse in probatoriu
tot in mod sincer continui sa va raspund.....in contractul de asistenta juridica incheiat cu avocatul se specifica o suma....iar eu am achitat jumatate din aceasta, considerand ca este indestulator pt prestatia avuta..situatie pe care a acceptat-o si avocatul. Ulterior a inceput sa imi trimita sms-uri in care imi spunea ca ii sunt dator cu restul sumei...recunosc ca la momentul respectiv pt a-mi inapoia dosarul am semnat un proces verbal in care recunosteam existenta acestei datorii...in acest context va intreb daca mai este ceva de facut....
poate stabili cineva reaua lui intentie???
va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
desucheata, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Buna seara, Am si eu urmatoarea speta: - in aprilie 2009 se incepe executarea silita pentru recuperarea pensiei alimentare neplatite in numar de 5 (care nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Este normal ca banii câștigați într-un proces să fie virați la executorul judecătoresc și la avocatul care m-a reprezentat? Livan Livan Avocata mea mi-a zis ca trebuie sa fac cu dumneaei o procura notariala in care sa scriu ca sunt de acord ca bani sa mii vireze pe card si onorariu care i l-am ... (vezi toată discuția)