avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un teren pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un teren pierdut

tatal meu se foloseste de un teren care se afla in gradina noastra de mai bn de 50 ani acum citeva luni au venit niste persoane CU O HOTARIRE JUDECATOREASCA SI UN TITLU DE PROPRIETETE FACUT RECENT sustinind ca este terenul lor .CE PUTEM FACE PT A NU-L PIERDE ...DACA ESTE CEVA DE FACUT
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 22:50, 27 Martie 2011
se foloeste de teren, dar ceva impozite a platit??? consultati un avocat live, caruia sa-i aratati toate actele care le detineti.
daca sunt intrunite conditiile uzucapiunii mari,puteti promova o actiune prin care sa desfiintati titlul lor.dar sunteti succint in informatii.cazul este de natura complexa si nu poate fi data o informatie pertinenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune sayla sayla tatal meu are linga casa o gradina mare pe care o stapineste de 50 de ani nefiind deranjat de nimeni , pina in 89 la avut ca folosinta si dupa la stapinit ca ... (vezi toată discuția)
Carte funciara sayla sayla buna ziua .in jurul casei am un teren de 2600 m din care 800 m sunt plus i-mi apartin doar 1800 m pe care am acte(titlu de proprietate) acum citeva zile au ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala activa fd fd sunt proprietarul unui teren in baza unei hotarari judecatoresti de constatare a uzucapiunii in proces nu a fost parte adevaratul proprietar ci o terta ... (vezi toată discuția)