avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carte funciara

buna ziua .in jurul casei am un teren de 2600 m din care 800 m sunt plus i-mi apartin doar 1800 m pe care am acte(titlu de proprietate) acum citeva zile au aparut niste persoane cu op hot judecatoreasca si un titlu pe cei 800m plus.. PROBLEMA ESTE CA VOR SA-MI IA 800M CHIAR IN CENTRUL TERENULUI ADICA CEL MAI BUN LOC...DACA AS FACE CARTE FUNCIARA EU PRIMA PE CEI 1800M OCUPIND TERENUL CARE -MI CONVINE AR MAI PUTEA SA I-MI IA CENTRUL TERENULUI SAU MAI BN ZIS AR PUTEA FACE SI EI ALTA CARTE FUNCIARA PE ACELASI TEREN
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
sayla, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:55, 29 Martie 2011
Este clar ca pretentii sunt atat de disproportionati ca asta devine un nou proces judiciar, asa ca mai bine, faceti si dv carta funciara dupa care va beneficiati de publicitatea registrala. Dar tot depinde de identificarea terenului cu title de proprietatea si vecini. Hotararea s-a pronuntat in lipsa dv?. "Au apartu niste persoane" zice dv. adica nu le cunoasti?. Poate ca este si un problema de anularea hotararea respectiva pentru ca si dv zice ca detineti posesia a terenului de cele 2600 metri patrati, si in aceste conditiile ar fi ei obligati sa va adresez pe dv de inainte cererea in judecata, care ar fi o reivindicarea impotriva dv. Consultati mai bine un avocat din zona.
Daca aveti titlu de proprietate pentru cei 1800 mp, nu puteti sa intabulati unde vreti dvs, ci in amplasamentul stabilit pe verso-ul titlului. De asemenea, persoanele acelea trebuie sa aiba stabilit amplasamentul in acea hotarare judecatoreasca. Asa ca...eu vad problema destul de simpla: intabularea si punerea in posesie trebuie facuta conform amplasamentelor stabilite in actele de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate elenascurt elenascurt In comuna despre care vorbesc nu s-au dat titluri de proprietate teren arabil pe vechiul amplasament ci pe asociatii . Drept urmare am primit un titlu de ... (vezi toată discuția)
Acelasi lot de teren in doua extrase cf diferite TuinPix TuinPix Numitul M a deţinut într-o localitate rurală 2 parcele de teren (A şi B) în suprafaţă totală de 3 ha. Din Titlul de proprietate emis pe numele ... (vezi toată discuția)
X doreste sa vanda o casa cu curtea/gradina aferenta mostenire ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu X doreste sa vanda o casa cu curtea/gradina aferenta mostenire de la parinti. 1. Conform titlului de proprietate, terenul are 1800 mp, in urma masuratorilor ... (vezi toată discuția)