avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare casa

buna seara.imi poate spune si mie cineva cam cat m-ar costa prin notar un contract de vanzare cumparare cu asistenta viagera?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:03, 28 Martie 2011
trebuie sa va adresati unui notar pentru ca onorariile acestora pot varia de la notar la notar. costurile contractului depind insa nu numai de onorariul notarului ci si de valoarea bunului care face obiectul vanzarii-cumpararii.
multumesc de raspuns.dar imi puteti spune si cu ce acte ar trebui sa ma prezint la notar?
buna ziua,
in vederea incheierii actului de vanzare cumparare trebuie sa prezentati notarului urmatorul set de documente:
-actul dvs de proprietate+actele din istoric;
-doc cadastrala+ incheierea de intabulare a dr de prop pe numele dvs;
-certificat de atestare fiscala;
-adeverinta de la asoc de prop din care sa rezulte ca nu aveti debite privind cotele de intretinere;
de asemenea notarul va solicita de la cartea funciara un extras de autentificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil: acte necesare ContSters84764 ContSters84764 Am o garsoniera si doresc sa o vand.As vrea sa stiu de ce acte am nevoie la notar pentru incheierea tranzactiei,ma refer la absolut toate,inclusiv acte de la ... (vezi toată discuția)
Demersuri necesare vanzare-cumparare apartament BloodyRoots BloodyRoots Buna, apelez la bunavointa dvs cu urmatoarea problema: vreau sa stiu toti pasii necesari cumpararii unui apartament. Eu fiind cumparatorul, ce acte trebui sa-i ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)