avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice incompatibilitatea unui membru de a fi in comisia de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

incompatibilitatea unui membru de a fi in comisia de achizitie publica

Buna ziua, va rog sa ma ajutati.
In institutia de stat in care lucrez, acum un an s-a constituit o comisie privind achizitia de combustibili (achizitie publica). Din aceasta comisie unul dintre membri, am aflat ca a fost actionar la firma care a castigat licitatia. A savarsit vreo neregula acel membru, sau nu ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 15:38, 28 Martie 2011
Buna ziua!
Cu ce v-ar putea ajuta pe dvs., angajat al firmei care a organizat licitatia, confirmarea unui lucru pe care il stiti deja, faptul ca acel membru al comisiei de evaluare era incompatibil cu sarcina primita? Era la data respectiva motiv de anulare a licitatiei, daca vreuna din firmele participante facea contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am si eu o rugaminte sper sa ma puteti ajuta cu un sfat...problema este urmatoarea: Firma pe care o reprezint a participat la o ... (vezi toată discuția)
Achizitii ilegale? nagypiroska nagypiroska Bună ziua ! Lucrez la o instituţie publică şi vă rog să mă ajutaţi cu sfaturi deoarece consider că următoarele fapte nu sunt tocmai legale în ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala zaganescu zaganescu O firma care participa la o licitatie care nu este cu strigare ci cu oferta econimica depusa in plic inchis poate fi asociat la o alta firma participanta? Cei ... (vezi toată discuția)