avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sunt neasigurata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sunt neasigurata

Buna ziua,
In momentul de fata nu lucrez si nici nu sunt asigurata in vreun fel.
Tocmai am aflat ca sunt insarcinata intr-o luna si ceva. Intrebarea mea este : daca mi-as depune cartea de munca la o societate comerciala ca sa pot beneficia de cei 2 ani de crestere copil, CU SE SUMA MA POT INCADRA CA SALARIU?as dori o suma minima dar care este ea?
si a 2a intrebare: cu ce data sa ma incadrez ,ca eu , pana voi naste in noiembrie sa fiu in regula de a beneficia de cei doi ani? adica trebuiesc 12 luni cotizate continuu sau un anumit nr de luni? nu de alta, dar sa nu incep cotizarea iar prin noiembrie sa aflu ca nu pot beneficia de cei 2 ani de crestere pt copil!
va multumesc .

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal moni80 moni80 sunt insarcinata in saptamana 28, in curand pot intra in prenatal, ma incadrez si in cele 12 luni de cotizare anterioare nasterii copilului, dar intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii nou-nascuti Cristina_20010 Cristina_20010 Buna ziua! Asi vrea sa trec direct la subiect sunt insarcinata in luna a 2a, am fost angajata la o firma pana in luna noiembrie unde nu mi-au fost platite ... (vezi toată discuția)
Concediul medical poate influenta modul de calcul al indemnizatiei de crestere copil? anicoleta anicoleta Buna ziua, Nu stiu daca concediul medical pate influenta modul de calcul si implicit suma cuvenita aferenta indemnizatiei de crestere copil? Lucrez la ... (vezi toată discuția)