avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum procedez la executarea silita a unei firme din ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum procedez la executarea silita a unei firme din Germania

Buna ziua ,
Am o sentinta definitiva privind executarea silita a unei firme germane ,ati putea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez si ce costuri implica asta
As vrea sa iau si masuri asiguratorii..se poate ?

Multumesc mult ,
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:25, 28 Martie 2011
orice procedura de executare se va desfasura cf legii germane.
puteti angaja un avocat local si acesta se va ocupa de toate aspectele legale. o alta varianta este sa angajati o firma de recuperare locala care se va ocupa de executarea silita. O a treia varianta, este sa angajati o firma romaneasca de recuperare creante care are parteneriate cu firme germane de profil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa nu fiu pacalit intr-un contract international gughi88 gughi88 Doresc sa achizitionez o cantitate de produse din Malaiesia de la un intermediar din Moldova.Cum pot proceda ca sa nu fiu pacalit? Multumesc! (vezi toată discuția)
Executre silita - licitatie michil michil M-ar interesa daca cel care a intrat in posesia unui bun imobil executat (s-a facut licitatie, nu a participat nimeni asa ca bunul a intrat in posesia celui ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta internationala CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Va rog sa imi transmiteti si mie un model de actiune privind recuperarea unei creante internationale. Mentionez ca sediul debitoarei este in ... (vezi toată discuția)